Gratis poker

Självklart kan du spela gratis poker, det finns flera olika sätt att göra detta på och några av dem kommer vi att presentera här. Eftersom att poker mer är ett skicklighetsspel än ett turspel så behöver man öva för att bli bra och vad passar då inte bättre än att kunna göra det gratis? För även om man inte spelar med några insatser kan det bli nog så spännande och du kommer fortfarande att spela med andra människor och få blandat motstånd.

Först och främst kan du spela på pokerrum online som har det man kallar för No money tables. Det är bord i pokerrummet där man inte spelar om pengar och således inte heller har några insatser. Ett väldigt bra sätt att öva på sin poker helt enkelt plus att det är riktigt roligt och spännande. Visst kan det kännas lite torrt efter ett tag eftersom att motståndet vid dessa bord inte är det allra bästa. Samtidigt så ger det dig bra koll på vilka händer du kan spela långt och vilka händer man lika gärna kan kasta från början. Det ger dig en bra känsla för spelet helt enkelt samtidigt som du både roar dig och upplever spänning. Poker är ett fantastiskt spel på många sätt vilket du kommer att upptäcka när du börjar spela. Det räcker inte med att lära sig reglerna för att bli bra på poker, man måste behärska spelet fullt ut. Det gäller att lära sig psykologin bakom spelet för att bli riktigt bra och vad kan då vara bättre än att öva gratis?

Ett annat riktigt bra sätt man kan spela gratis poker på är att spela det som kallas för Freerolls. En typ av turneringar som är helt gratis att vara med i där man ändå kan vinna pengar i slutändan, här är det nämligen pokerrummet som står för prispotten. Som du säkert redan förstått så behöver man vara registrerad medlem i ett pokerrum online för att spela gratis poker. Det kostar ingenting att bli medlem det är bara att registrera sig, det innebär inte att man förbinder sig att sätta in pengar vid något tillfälle. Något man kanske bör tänka på är att inte alla Freerolls är helt utan förbindelser. För att få vara med och spela i en del av dem så krävs det att man uppfyllt en del krav. Det kan vara sådant som att man tidigare spelat ett visst antal rakade händer. Vilket innebär att du tidigare måste ha spelat för egna pengar i det pokerrummet. Men det finns massor av härliga Freerolls utan dessa krav och även om det inte är mycket pengar man kan vinna så ger det ändå en hel del extra spänning och ett mer blandat motstånd än det du hittar vid gratisborden.